Blog

Quins són els avantatges d’una piscina de polièster?

Tens clar que aprofitaràs l’espai que tens al jardí per a construir una piscina, però encara no estàs del tot segur si ha de ser de polièster? Agafa paper i boli perquè a continuació veurem els avantatges d’una piscina de polièster.

Totes les opcions són adequades si s’adapten al que tu necessites. Pot variar el tamany, la forma, la grandària, el material que es fa servir, el pressupost total… que seguirà sent correcte per alguna persona. Avui a Espai Piscines Graf et portem una sèrie de factors claus que t’ajudaran a triar la millor opció en funció de les teves necessitats.

Piscina de poliester Espai Piscines

1. La instal·lació més ràpida

Si el temps que porti la instal·lació pot ser un problema per a tu, no cal que et preocupis, les piscines de polièster són una bona opció. Pots tenir la piscina acabada, funcionant i sense que doni problemes en només 4 dies. No trobaràs major brevetat: al dia següent d’instal·lar-la, ja podràs banyar-te!

2. Comoditat per netejar-la

És important diferenciar la piscina que t’agrada de la que necessites. Per aquest motiu, en aquest article t’estem oferint els grans avantatges de les piscines de polièster. Una altra característica important i que et permet estalviar temps és la comoditat per la neteja. El gelcoat es tracta d’un acabat llis i brillant, que evita l’entrada de brutícia i permet netejar la teva piscina amb més facilitat.

Al tractar-se d’una piscina d’una sola peça, té un manteniment més senzill que la resta de piscines. A més, gràcies al netejafons automàtic Graf no hauràs de fer la feina tu. La piscina es netejarà sola, de forma automàtica. Perquè ens agrada posar-te les coses fàcils.

Fabricació artesanal i pròpia de piscines

3. Seguretat pels nens/es

Un altre dels avantatges d’una piscina de polièster, a més de ser neta, és que són segures. El procés de fabricació de les piscines de polièster té un seguiment particular sobre els materials utilitzats: gel coat, resina de vinilèster, resina de polièster, fibres i teixits de vidre, etc. Estan fabricades amb una carta de qualitat estricta i rigurosa per aconseguir resultats espectaculars i garantir la seva durabilitat. Les piscines de polièster Graf són estructuralment robustes, estanques i amb acabats de màxima qualitat. Per a complementar la seguretat i generar un espai de bany segur, pots afegir també una porta o tanca al voltant de la piscina.

Fabricació artesanal i pròpia de piscines

4. Econòmica

A diferència d’altres piscines com poden ser les d’obra i acer, les piscines de polièster són més econòmiques que la resta. Gràcies a la seva fabricació i senzillesa podem tenir una piscina elegant al jardí sense fer una gran inversió. Les piscines de polièster no deixen de banda el disseny, o la possibilitat d’instal·lar altres accessoris com les escales o trampolins. A Piscines Graf estem especialitzats en disseny, construcció, instal·lació i manteniment de piscines de polièster-vinilèster, aquest fet ens permet gestionar tot el procés d’una forma més ràpida i personalitzada així com oferir preus molt competitius.

Fabricació artesanal i pròpia de piscines

Descobreix les característiques de les piscines de polièster

Demana’ns pressupost sense compromís. Per a qualsevol dubte o aclariment, estem a la teva disposició.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf