Blog

Quins tipus de cobertors per piscina hi ha al mercat?

Al parlar de quins tipus de cobertors per piscines hi ha al mercat, les opcions són molt variants segons les necessitats de cada client.

Cobertor Mistral

Un dels primers tipus de cobertors que us volem mostrar és el cobertor Mistral. Aquest tipus de cobertors per piscines elimina els efectes nocius de la llum solar evitant el creixement d’algues, protegint la piscina davant de les gelades de l’hivern i evitant accidents per l’accés dels infants a la piscina. 

Quins tipus de cobertors per piscines hi ha al mercat? Cobertor Mistral, Espai Piscines Graf

Protegeixen la piscina davant de les gelades, tot evitant esquerdament de les parets i del sol gràcies a la càmera d’aire que es crea entre l’exterior i la superfície de la piscina i que aïlla l’aigua del fred. En segon terme, suposa un estalvi econòmic ja que permet reutilitzar l’aigua de la piscina any rere any sense necessitat de canviar-la i elimina la necessitat d’utilització de productes químics de manteniment mentre la piscina està protegida.

Tercerament, facilita la posada a punt. En mantenir l’aigua neta i evitar el buidatge l’única cosa que cal per garantir la posada en marxa és passar el neteja fons i posar en marxa la filtració per garantir la depuració de l’aigua. Finalment, el cobertor Mistral protegeix la qualitat de l’aigua de la brutícia exterior, mantenint l’aigua neta i cristal·lina al llarg dels anys.

A nivell tècnic, el cobertor té un pes de 600 grams per metre quadrat. Alhora, es garanteix la resistència a l’esquinçament segons norma UNE-53.326: Ordit 23 daNl. Pel que fa a la temperatura d’ús es garanteix l’ús correcte en temperatures des de 30 graus negatius fins a 70 de positius.

La totalitat de les nostres cobertes són fabricades a mida, tenint en compte les característiques de cada piscina i adaptant-se a la majoria d’elles, encara que siguin de ronyó, romanes i fins i tot de forma lliure. Demana pressupost sense compromís i el nostre servei tècnic t’assessorarà des del mesurament de la coberta fins al lliurament i instal·lació de la mateixa.

Cobertes de persiana

D’altra banda, un altre tipus de cobertors per piscines que trobem al mercat són les cobertes de persiana. Les cobertes de persiana amb sistema elevat (el sistema i l’enrotllador manual o motoritzat son visibles) o submergit (el sistema es troba sota terra i no és visible) son ideals per evitar riscos com caigudes, protegir la piscina de la brutícia i algues i a més son d’un alt valor estètic.

Quins tipus de cobertors per piscines hi ha al mercat? Cobertes de persiana, Espai Piscines Graf

Disposem de cobertes de persiana en superfície, manuals amb manivela i ancoratges de seguretat de diferents colors i acabats. A més, també es pot adaptar amb facilitat a la forma de la piscina (romana, rectangular, pandora, etc.). Disposem de caixes d’alumini lacades per a recollir-hi els enrotlladors de piscines de diferents dimensions.  Els models també poden tenir un enrotllador automàtic motoritzat. Els models poden tenir la persiana enrotllada a l’interior de la piscina, de manera que la superfície quedi totalment neta.

Cobertors Telescòpics

Un tercer tipus de cobertors per a piscines són els cobertors telescòpics. Aquests són adaptables a diferents mides i formes de la piscina. Permeten gaudir de la piscina durant tot l’any, mantenir-les en perfectes condicions i evitar les possibles caigudes dels nens. Les cobertes per a piscines Elegant NEO tenen un disseny excel·lent per integrar-se al jardí gràcies als seus exclusius perfils amb acabats arrodonits i rails de desplaçament al llarg de la piscina. 

Tipus de cobertors per piscines, Cobertors telescòpics, Espai Piscines Graf

De cobertors telescòpics n’hi ha de diferents colors i acabats: plata, blanc, beige, antracita, bronze, cobalt i imitació de fusta.

Per a dubtes i/o més informació, teniu l’equip tècnic d’Espai Piscines a la vostra disposició.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf