REHABILITACIÓ

Especialistes en la rehabilitació i reforma integral de piscines

Espai Piscines Graf és una empresa especialitzada i amb àmplia experiència en la rehabilitació i reforma integral de piscines, tot garantint la professionalitat, l’eficiència i l’estètica en cada un dels nostres projectes.

Consulta el nostre equip tècnic. T’assessorarà i orientarà sobre les millors solucions tenint en compte les darreres novetats tecnològiques, l’eficiència energètica, l’accessibilitat i la seguretat, amb la millor relació qualitat preu del mercat.

Els accessoris que instal·lem i els productes que utilitzem en la construcció o rehabilitació de cada piscina són de màxima qualitat i de marques reconegudes del sector.

Si tens problemes amb la qualitat de l’aigua, la neteja de la piscina, tens pèrdues degudes al liner o a un problema de l’obra, o simplement vols renovar i remodelar la piscina, no dubtis, posa’t en contacte amb el nostre equip tècnic especialitzat.

Àmbits d'actuació en la rehabilitació de piscines

Estructura: Estanqueïtat de la piscina i reparació de tubs i altres mecanismes interns relacionats amb el funcionament de la piscina. Reparació i canvis del líner i del gresite de la teva piscina. Millora de la filtració.

Accessoris: Reparació i canvi de tot tipus d’accessoris (escales, tobogans, trampolins, etc.)

Neteja: Sistemes de neteja integrals automatitzats.

Accessibilitat: Implantació de sistemes per garantir l’accessibilitat a la piscina tals com escales automatitzades, disminució de la profunditat del vas, etc.

Il·luminació: Canvi dels sistemes d’il·luminació per d’altres sistemes basats en tecnologia led de baix consum.

Seguretat: Canvis, reparació i millora de les baranes de seguretat i accés a la piscina.