Blog

Seguretat per a la teva piscina: les millors portes i tanques

Amb les tanques, guanyes seguretat per a la teva piscina

Cada estiu, banyar-se implica seguir les normes de seguretat de la piscina, ja sigui a través de les indicacions del socorrista o les senyals que fan referència a les prohibicions o les recomanacions. I uns dels millors productes per garantir la seguretat per a la teva piscina són les tanques i portes.

A més, són fàcils d’instal·lar i compten amb una sèrie de característiques per adaptar-se a les teves necessitats. A Espai Piscines treballem amb les millors tanques de protecció del mercat, d’alta qualitat i molt senzilles d’utilitzar: es poden muntar i desmuntar ràpidament i poden ser instal·lades en piscines arrodonides, rectangulars o qualsevol altre forma. Així mateix, estan formades per materials d’alumini reforçat que els dona lleugeresa i durabilitat per gaudir-ne amb garantia.

Tanca de seguretat per trams

Tanca de seguretat per a piscines model bàsic amb pals de 16 mm. d’alumini lacat color negre i malla d’alta resistència negra. tanca més simple d’instal·lar i, també, la més segura.

Seguretat per trams a la teva piscina

Kit de tanca de seguretat amb porta

Tanca de seguretat sense porta per a piscina model bàsic amb pals de 16 mm. d’alumini lacat negre i malla d’alta resistència negra. Instal·lació fàcil i màxima seguretat per a la teva piscina.

Seguretat per a la teva piscina amb una porta

Porta per a tanca de seguretat

Mòdul de porta automàtica per a tanca de seguretat de piscina de 1,03 m d’ample x 1,22 m. d’alt, amb frontisses de moll i tancament automàtic.

Kit de tanca de seguretat sense porta

Tanca de seguretat sense porta per a piscina model bàsic amb pals de 16 mm. d’alumini lacat negre i malla d’alta resistència negra. La tanca més simple d’instal·lar i la més segura per a la seva piscina. Dimensions: 8,40 m. x 5,40 m. per piscina de 6 x 3 m.

Recomanacions per comprar les millors tanques de protecció

Si instal·lessis tanques de vidre, hauries de tenir en compte que fos de bona qualitat i amb el gruix necessari per garantir-ne la seguretat i també que s’embruta. Alhora, si fos de fusta has de pensar que l’hauries de tractar de tant en tant i fer-ne el manteniment amb l’oli o vernís adequat. Amb l’alumini d’alta resistència t’estalviaràs aquest maldecap.

Per tant, podem evitar accidents i gaudir de les piscines amb total seguretat. El més recomanable és instal·lar una de les millors tanques vigents en el mercat. Els materials estan comprovats i reuneixen amb escreix tots els requisits tècnics i de seguretat per a la teva piscina. També et garantim la facilitat d’ús. Tal i com t’hem explicat en aquest article, és important que tinguis en compte la qualitat del material: per una banda t’assegurarà la seguretat i, per l’altra, la durabilitat d’aquesta.

Sempre al teu costat,

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf