Blog

Sistemes de filtració eficients que redueixen el consum a la teva piscina

Tots busquem com reduir el consum avui dia, i molt més encara després del viscut amb el covid, per tant us mostrem un recull de sistemes de filtració eficients que us ajudaran de ben seguir a consumir molt menys del que ho feiem fins ara.

El sistema de filtració tècnic Graf està dissenyat per aconseguir una qualitat de filtració excel·lent amb el mínim temps possible d’instal·lació i manteniment. Està fabricat amb una estructura robusta de polièster i altres compòsits resistents a la intempèrie i als raigs UV. A més, disposa d’acabats exteriors molt atractius i equipats amb bombes auto encebadores amb filtres de sorra de sílex, un sac filtrador o cartutx.

Fabriquem una gamma àmplia de models, per a tot tipus de piscines. Un bon sistema de filtració és imprescindible per garantir la salut de la teva piscina i dels teus, així com el mínim consum possible.

Sistemes de filtració sense canonades

No és necessària cap instal·lació de canonades enterrades al jardí. Es munta totalment a la fàbrica, únicament cal col·locar-lo a la vora de la piscina, fixar-lo a l’estructura i connectar-lo a la xarxa elèctrica i al desguàs. Això vol dir que amb molt poques hores podem deixar instal·lat tot l’equip tècnic inclosa la filtració de la teva piscina.

Rotació de l’aigua

El nostre sistema de moviment de l’aigua a base d’impulsió central potent de l’aigua filtrada i recollida pels laterals amb un elevat moviment circulatori fa que l’aigua es mantingui fresca, pura i sana. La recirculació i neteja constant de l’aigua és clau per a mantenir els nivells òptims de l’aigua.

Sistemes de filtració: Rotació de l'aigua, Espai Piscines Graf

Filtració Integral

En primer lloc et presentem el nostre sistema de filtració integrat en el vas de la piscina. L’equip complet de filtració s’instal·la annex a la piscina facilitant la connexió entre tots dos. La col·locació́ de la filtració integral a l’obra és molt senzilla.

Filtració local tècnic

Sistemes de filtració: Filtració local tècnic, Espai Piscines Graf

En segon terme et presentem la filtració amb locals tècnics per a la piscina ubicats al jardí, amb sistema de filtració tradicional, separada de la piscina amb conduccions subterrànies. Es tracta de models empotrables i semiempotrables de fàcil manipulació i accés a les vàlvules i accessoris.

Si el local tècnic està empotrat al terra fins i tot hi pots col·locar a sobre un plat de dutxa. No calen treballs especialitzats de lampisteria ni d’electricitat, ja que el local tècnic està totalment equipat i premuntat. Per tant, només cal endollar-lo i que comenci a funcionar.

Platina amb filtració instal·lada

Sistemes de filtració: Platina amb filtració instal·lada, Espai Piscines Graf

Finalment et presentem el sistema de filtració amb platina per mantenir l’aigua neta. La platina la pots tenir en una habitació o al garatge i connectar-la amb la piscina independentment de la distància. La recirculació i filtrat de l’aigua per pre filtres i filtres permet retenir des de les fulles més grans fins a les partícules més petites de pols. Alhora, el sistema de cloració salina desinfecta l’aigua.

1. Regulador automàtic de PH.
2. Clorador salí.
3. Filtre de la piscina amb sorra o vidre.
4. Tub de desviació de calefacció.
5. Quadre elèctric de maniobra filtració́ i transformador per a projector.
6. Aspiració de l’aigua de la piscina provinent de l’skimmer, de l’embornal i dels netejafons.
7. Aixetes de pas.
8. Bomba d’aigua.
9. Retorn de l’aigua cap als impulsors.
10. Desaigüe.

Ja ho veus, disposem de sistemes de filtració totalment eficients i que s’adapten a les teves necessitats.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf