Blog

Sòls de piscines i acabats de seguretat

Inverteix en comoditat i confort per tenir una piscina perfecta en tots els sentits. El disseny, el color del vas i accessoris no són el tot de les piscines. Si estàs considerant instal·lar una piscina sabràs que hi ha molts aspectes a considerar. Una de les parts més rellevants són els sòls de piscines i la coronació.

En aquest article t’assessorem perquè puguis escollir els materials del revestiment i els acabats de seguretat més importants per a tenir una piscina segura i elegant.

Per què és important escollir una coronació de qualitat?

La coronació de piscina, sòl de piscina o també coneguda com a vora de piscina realitza moltes funcions útils per a la preservació del vas, neteja de l’aigua i seguretat de la zona de bany. 

En primer lloc, protegeix la paret de la piscina i el revestiment de la mateixa. Segons el material evita també la reducció de brutícia, fulles, trossets de gespa i altres partícules que cauen a l’interior de la piscina. 

Un altre aspecte important és procurar per la seguretat dels banyistes. Els sòls de piscina segurs són aquells que tenen un disseny antilliscant i on es poden caminar descalç i amb els peus molls amb comoditat. 

Si parlem de confort, una bona coronació aportarà comoditat, ja que podràs asseure’t a la vora de la piscina i enfonsar els peus o recolzar-te amb els braços des de dins la piscina.

A nivell estètic es tracta d’un element que genera l’harmonia de tota la piscina, aportant el toc diferenciador i estètica en conjunt amb el color del vas. L’acabat de coronació és vital per a crear el disseny visual de tota la piscina. Per escollir la coronació o platja de piscina tingues en compte que també pot influir l’entorn, si tens un jardí amb vegetació o un espai pavimentat. 

Quins tipus de sòls de piscines existeixen?

Tens a disposició infinites possibilitats per a crear la coronació que més t’agradi. Existeixen sòls de piscines naturals, de pedra, ceràmica, fusta, i d’altres més econòmics amb imitació a elements de la natura. A continuació presentem una selecció dels 4 acabats més utilitzats: 

1. Disseny elegant amb Rosa Gres

Els acabats Rosa Gres destaquen per la seva elegància i qualitat. Coronació innovadora de ceràmica amb imitacions realistes de pedra i ciment. Les textures són llises, antilliscants i suaus a la pell.  

Descobreix tots els colors de paviments que pots escollir amb els acabats Rosa Gres.

Piscina amb paviment porcelànic rosa serena antilliscant

2. Grecogres acabat clàssic

Si estàs buscant un sòl de piscina clàssic i rústic pots decantar-te pels acabats Greco. Resistents i fiables Kinker Greco és un producte de ceràmica totalment natural i assegura un paviment antilliscant. Les peces de la vora de la piscina tenen un disseny particular i pràctic per a entrar i sortir de la piscina.

3. Exagres materials de ceràmica

Exagres crea sòls de piscina de qualitat amb un ample catàleg de materials, des de pedres naturals fins als models més rústics. L’acabat Gres Marbles està fet de marbre pensat per interior i exteriors. Crea un ambient molt elegant, innovador i modern. 

4. Exagres acabat de fusta Yoho

Un altre acabat de Exagres recomanat és el model Yoho de la col·lecció Wood. De tonalitats naturals es tracta de porcellana amb imitació a fusta.

Tots els detalls són importants quan ens decidim per a construir una piscina a casa. Ara ja tens idees innovadores de sòls de piscina i acabats de seguretat per a dissenyar la piscina dels teus somnis.

Per a qualsevol dubte o aclariment no dubtis en contactar amb el nostre equip, estarem encantats d’ajudar-te.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf