Blog

Solucions de disseny per a piscines personalitzades: làmines Renolit Alkorplan d’acer

Benvinguts a Espai Piscines Graf, la nostra passió per les solucions de disseny personalitzades es converteix en la clau d’una integració perfecta de piscines sostenibles en projectes d’arquitectura innovadors.

Com a fabricants de piscines de polièster a Girona i experts en implementació de piscines d’acer, combinem l’excel·lència amb la creativitat per oferir una experiència única en cada projecte.

Disseny de piscines personalitzades

Piscines d’acer

El nostre focus en el disseny de piscines personalitzades és el cor de la nostra proposta. Cada piscina és creada amb una atenció meticulosa als gustos i necessitats del client, oferint no només un espai d’oci sinó una obra d’art aquàtica.

Existeixen diferents nivells de personalització. Les piscines amb total llibertat per l’elecció de la forma i 100% personalitzades, són les piscines d’acer. Aquestes làmines armades Renolit Alkorplan d’última tecnologia permeten crear dissenys de formes lliures, adaptables a qualsevol espai i escollir la textura i color d’imitació.

Piscines d’acer adaptables a l’àtic o terrassa

Les piscines d’acer també destaquen per la seva versatilitat, adaptant-se perfectament als contorns de les àrees exteriors elevades com àtics o terrasses. Gràcies a la lleugeresa de les piscines creades amb laminada armada, permet que els propietaris puguin gaudir de l’estiu a l’aigua i les vistes panoràmiques de la ciutat.

Piscines de polièster a Girona: fabricació pròpia a l’Alt Empordà

Les piscines de polièster a diferència de les piscines d’acer, són vasos de piscina prefabricades, on el client pot triar una forma ja establerta. Aquesta opció és vàlida per a projectes amb pressupostos mes ajustats, i on la personalització pot aplicar-se als accessoris i a la coronació de la piscina, ja sigui amb una platja de piscina d’obra, imitació fusta, pedra, etz.


Com a fabricants de piscines de polièster a Girona, portem l’esperit innovador de la regió a cada projecte. Les nostres piscines no només porten la nostra marca, sinó també la vostra garantia d’una experiència única.

Direcció de l’obra: transformant idees en una realitat sostenible

La nostra experiencia en la direcció de l’obra significa transformar les vostres idees en realitats sostenibles. Gestionem cada etapa amb precisió, assegurant-nos que la vostra piscina personalitzada no només compleixi amb les vostres expectatives estètiques sinó que també sigui una piscina eficient

Des de la selecció de materials ecològics fins als sistemes de calefacció sostenible amb plaques solars, assegurem una harmonia perfecta entre la sostenibilitat i la innovació en cada projecte. 

Per a resoldre qualsevol dubte o aclariment, poseu-vos en contacte amb el nostre equip tècnic d’Espai Piscines Graf. Estem aquí per convertir la vostra visió en una realitat sostenible i distintiva.

Equip d’Espai Piscines Graf