Blog

Tendències en piscines de disseny

T’enrecordes de com era la piscina en la que et banyaves de petit? Fa anys les piscines solien ser de gresite de color blau o de color beige. Majoritàriament eren blaves, fer-les d’un altre color no era gens habitual i hagués sigut realment estrambòtic! En l’actualitat han canviat radicalment i s’han modernitzat. Disposem d’un ventall molt ampli per escollir tant el material de construcció de la piscina com l’acabat final.

Estem especialitzats en la construcció i manteniment de piscines de disseny de polièster, d’acer i d’obra. En el present post et parlarem de les piscines d’acer, una de les que presenta uns dissenys avantguardistes i atractius en els acabats del mercat.

Piscines de disseny de polièster, acer i obra.

La làmina armada més atractiva del mercat

Renolit Alkorplan Touch és especialista en revestiments impermeables per a piscines, que a més de proporcionar total estanqueïtat al vas, gràcies a la textura 3D inspirades en elements de la natura, decoren la teva piscina conferint caràcter, elegància i exclusivitat. A més, la làmina armada presenta uns acabats i una sensació agradable que cuida la vista i el tacte, un dels sentits més importants de satisfer per una piscina.

Tècnicament la làmina armada es compon de dues làmines flexibles i totalment impermeables de PVC fusionades. D’aquesta forma es garanteix l’estanqueïtat de la piscina. A més de les dues làmines flexibles també hi ha una malla de polièster a l’interior, que actua de columna vertebral i fa que esdevingui un producte realment molt durador i de molta qualitat.

La singularitat de l’acabat Touch

Si la comparem amb la resta de làmines armades del mercat, Renolit Alkorplan Touch és de les més gruixudes. Habitualment les làmines son d’1,5 mm mentre que la Touch de Renolit és de 2mm. Aquesta gruixudària fa que el tacte sigui molt millor i que la durabilitat també sigui més elevada. El relleu de la làmina armada es veu embellit per l’acabat. S’inspira amb elements que podem trobar a la natura, com son el marbre blanc o el marbre travertí, el basalt, la pedra calcària o la sorra d’una platja tropical.

Renolit Alkorplan Touch, làmines armades. Espai Piscines Graf.

Converteix la teva llar en un espai de disseny i personalitzat

Sens dubte, la part més visible de la piscina és el vas. Aconsegueix un aspecte extern immillorable. Aporta disseny i qualitat a l’entorn. Pots integrar perfectament la piscina al jardí i a la casa. Trobaràs dissenys clàssics tipus Ceramics que s’apropen a l’antiga Grècia, però d’entre els Touch hi trobaràs elements de la natura que et faran sentir enmig de la Toscana, de l’Empordà o de l’Occitània, enmig de les Illes Gregues o en un àtic a Nova York. Tu tries l’estil que més t’agrada i nosaltres dissenyarem la piscina adequada.

Pisicines úniques

La làmina armada conté l’aigua sense que se’n perdi ni una sola gota. El temps d’instal·lació de les piscines també és molt interessant, ja que si en obra es pot tardar entre dos i tres mesos per la seva construcció i posada en marxa, en un parell de setmanes pots disposar d’una piscina d’acer amb les característiques modernes i de disseny com les que t’ensenyem en el nostre espai web.

Renolit Alkorplan Touch t’ofereix el disseny i la singularitat que somnies.

Recorda, Renolit Alkorplan Touch t’ofereix el disseny i la singularitat que somnies. 2mm de guix, dissenys 3D, sis estampats exclusius que evocaran la teva piscina als llocs més recòndits del món i Certificant de lliscament de nivell C i amb acabats d’alta resistència al lliscament.

Disposes d’un ampli equip tècnic de personal assessor al teu servei. Demana’ns pressupost sense compromís.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf