Blog

Les últimes tendències en piscines de luxe per aquest estiu 2021

Avui venim carregats amb noves tendències en piscines de luxe que marcaran un abans i un després en estils originals! Les idees per aquest 2021 s’inclinen per colors neutres i llisos, i sobretot destaquen estils minimalistes. Pel que fa als materials més demanats, tenim en primera posició les piscines d’acer touch, un producte innovador que imita elements de la naturalesa.

Des d’Espai Piscines hem fet una selecció de les piscines que es portaran aquest estiu perquè puguis agafar inspiració pel teu projecte. Per a construir una piscina amb encant només cal que la facis teva, que transmeti una part dels teus gustos o personalitat! 

Renolit Alkorplan Touch Vanity

Piscines a espais reduïts

Les piscines que veuràs més aquesta temporada són les piscines petites adaptades a espais reduïts. Després d’aquesta etapa de la Covid-19 i confinament molts es plantegen posar una piscina a casa, però la majoria no disposen d’un espai diàfan. Ens trobem en espais petits com un pis amb terrassa, un àtic o una casa amb un jardí petit. No et preocupis, en el mercat actual existeixen piscines de totes mides! Podem adaptar piscines a entorns reduïts, ja no fa falta tenir un jardí enorme per a gaudir d’una bona remullada!

Construcció de piscines d'acer en àtics i terrasses

Inspiració piscina minimalista amb l’acer touch

L’estil minimalista és una de les tendencies en piscines de luxe que es porta. Les principals són les piscines d’acer amb els nous acabats touch. Aquest material es presenta amb diferents làmines armades d’infinits acabats, ceramics, naturals i de diversos colors. Són irresistibles a la vista, ja que creen una sensació molt diferent a les piscines convencionals de color llis blau intens. Destaquen els colors mate, però amb un tacte molt agradable a pell. 

Els acabats Renolit Alkorplan Touch en piscines d’acer és un tipus de revestiment impermeable per a piscines. Ofereix una superfície en relleu que s’inspira amb elements que es troben a la natura com la pissarra, el marbre blanc o el marbre travertí, el basalt, la pedra calcària o la sorra d’una platja tropical.

Les piscines d’acer són un avantatge si vols crear un disseny lliure, adaptat a qualsevol espai. Permet dissenys innovadors i evoquen bellesa, força i elegància, sense perdre l’essència de senzillesa.

Renolit Alkorplan Touch Elegance

Piscines de plexiglas

Les piscines de plexiglas no deixen de sorprendre’ns amb el seu caràcter trencador i modern. És una de les tendencies en piscines de luxe que més anys porta al mercat. Aquesta utilització del vidre es va posar de moda fa anys, però segueix sorprenent amb noves formes i possibilitats.

El vidre és un material molt resistent i alhora versàtil, permet construir piscines de diverses mides i profunditats. Transmeten una sensació d’amplitud i infinit, aportant una estètica moderna al jardí. A més a més tenen la característica que al ser transparents es pot veure l’interior de la piscina, i observar els moviments dels banyistes dins de l’aigua. El plexiglas es tracta d’un material resistent, impermeable, molt estètic i fàcil de netejar. Són espectaculars!

Piscines amb un toc d’il·luminació

Per acabar parlarem de la il·luminació en piscines, especialment pensades per a festes nocturnes o banys romànics. La llum pot arribar a crear ambients molt diferents segons la direcció, intensitat i el to de color, càlid o fred. Es col·loca la llum de forma estratègica per a focalitzar la mirada cap on ens interessa creant una atmosfera agradable per a la nostra piscina. 

Normalment solem pensar en els típics focus que es posen a les parets de la piscina, no obstant ara tenim alternatives molt potents que ens poden donar tocs de llum espectaculars i molt singulars. Aquest any es porten piscines amb il·luminació led, amb punts de llum suaus.

Finistres i piscines de Plexiglas

Has agafat inspiració amb les tendències d’aquest 2021? Dóna un toc especial a la teva piscina, i construeix un espai exterior únic, adaptat a l’arquitectura i a l’estil de casa teva. 

Demana’ns pressupost sense compromís. Per a qualsevol dubte o aclariment, estem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf