Piscines

Separador

Fabricació, instal·lació i manteniment de piscines

Espai Piscines Graf és una empresa especialitzada en la fabricació, instal·lació, manteniment i rehabilitació de tot tipus de piscines, concebudes com a equipaments aquàtics moderns, dotats de les darreres tecnologies i dissenys d’avantguarda, que reuneixen formes diferents amb tobogans, dolls, escales, etc. Sense deixar de banda elements tan importants com la seguretat, l’accessibilitat o la higiene.

D’entre els diferents models fabriquem piscines d’acer, una alternativa real al concepte tradicional que permet dissenys innovadors, i que presenta uns costos de manteniment i funcionament molt ajustats.

En segon terme, les piscines d’obra són duradores i de fàcil manteniment. La principal avantatge de la piscina d’obra és la llibertat total que tindràs alhora d’escollir la forma que millor s’adapti a l’entorn i als teus gustos.

Finalment, visita la nostra secció de piscines de polièster, fabricades a les nostres instal·lacions amb les darreres tecnologies. Són piscines que presenten acabats de màxima qualitat i destaquen per la seva robustesa i estanqueïtat.

Visita cadascuna de les seccions i no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres. Els nostres tècnics t’orientaran i assessoraran sobre quina és la millor de les opcions en funció de les teves necessitats.

Vine i gaudeix amb nosaltres. Ens banyem?

Separador

Piscines