Piscines d'acer

Separador

L’ús tradicional a les cases particulars de piscines està evolucionant, cada vegada més, cap a equipaments aquàtics moderns, dotats de les darreres tecnologies i dissenys d’avantguarda, que reuneixen formes diferents amb tobogans, dolls, escales, etc. Al mateix temps, s’aposta per la seguretat, la sostenibilitat, l’higiene i el confort.

La piscina d’acer, una alternativa al concepte tradicional

Davant d’aquest canvi de concepció, l’acer suposa una alternativa real al concepte tradicional de piscines. Permet dissenys innovadors, està provada tècnicament i és econòmicament rendible, ja que permet disminuir els costos de funcionament i manteniment.

L’acer al carboni, galvanitzat per les dues cares, és un aliatge molt resistent. Aquesta composició permet construir i desenvolupar vasos, escales, plataformes de sortida, sistemes de distribució de l’aigua, etc. L’acer és un material antilliscant i suau que facilita que la teva família pugui gaudir de l’equipament amb tranquil·litat.

A més, la reducció del pes respecte a estructures clàssiques, permet la seva implantació en infraestructures o terrenys difícils. D’altra banda, l’escàs espessor de les xapes permetria, fins i tot, rehabilitar una antiga estructura introduint en el seu interior un got d’acer que reduiria la superfície solament uns pocs centímetres.

L’acer és un material antilliscant i suau que permet que puguin gaudir amb major tranquil·litat de la teva piscina els teus fills i els teus pares.

Avantatges de les piscines d’acer

Descobreix la gamma d’Espai Piscines d’acer, amb múltiples acabats, atractius dissenys i diferents dimensions. A més, l’acer es caracteritza per ser un material d’alta resistència i durabilitat a causa de les seves propietats:

  • Material resistent.
  • Llibertat de disseny.
  • Qualitat mediambiental.
  • Obres netes.
  • Fàcil manteniment.
  • Material antilliscant i suau.
Separador

Piscines d'acer