Piscines de polièster

Separador

Disposem d’una extensa gamma de piscines de polièster, fabricades de forma artesanal a les nostres pròpies instal·lacions, utilitzant els sistemes tradicionals aplicats amb maquinària d’alta tecnologia.

Aplicació d’alta tecnologia en la fabricació artesanal

El procés de fabricació de les piscines de polièster té un seguiment particular sobre els materials utilitzats: gel coat, resina de vinilèster, resina de polièster, fibres i teixits de vidre, etc. Aquest procés es guia per una carta de qualitat estricta i rigorosa.

El nostre objectiu és fabricar la piscina de polièster de més qualitat del mercat, per aquest motiu a Graf Pool Line utilitzem materials d’alta resistència a la hidròlisi, com el gel-coat isoftàlic modificat amb neopentiglicol, resines de vinilèster, fibra de vidre, carcasses perimetrals i angles d’acer incrustats a l’estructura.

Les nostres piscines compleixen amb la norma de fabricació de piscines de polièster reforçades amb fibra de vidre, UNE 53955 EX.

Acabats de màxima qualitat

Les piscines de polièster Graf són estructuralment robustes, estanques i amb acabats de màxima qualitat. Fixa’t en els petits detalls per valorar la bona qualitat de les piscines de polièster. Les piscines Graf es poden instal·lar directament sobre grava, sense necessitat d’un llit de formigó per què no es deformen a causa de la seva robustesa. Gràcies a la seva instal·lació sobre grava, s’absorbeixen amb facilitat els petits moviments que pateix de forma natural qualsevol terreny.

L’espessor de les parets del casc de la piscina de polièster és uniforme en tot el vas i garanteix que la piscina mantindrà la seva forma i estanqueïtat.

Un altre aspecte important que has de tenir en compte és l’acabat gelcoat, que a Graf és de la màxima qualitat. Veuràs, en les nostres piscines un acabat llis i brillant, com si fos un cotxe nou. Un bon acabat evitarà la brutícia i permetrà la seva posterior neteja amb molta facilitat.

Separador

Piscines de polièster