Piscines de polièster

Acabats de màxima qualitat en piscines de polièster

Les piscines de polièster Graf són estructuralment robustes, estanques i amb acabats de màxima qualitat.

Les piscines de polièster Graf es poden instal·lar directament sobre grava, sense necessitat d’un llit de formigó per què no es deformen a causa de la seva robustesa. Gràcies a la seva instal·lació sobre grava, s’absorbeixen amb facilitat els petits moviments que pateix de forma natural qualsevol terreny.

Un altre aspecte important que has de tenir en compte és l’acabat gelcoat, que a Graf és de la màxima qualitat. Veuràs, en les nostres piscines un acabat llis i brillant, com si fos un cotxe nou. Un bon acabat evitarà la brutícia i permetrà la seva posterior neteja amb molta facilitat.

Disposem d’una àmplia varietat de colors i formes!

VEURE MODELS
Piscines de polèster sostenibles

Fabricants de piscines de polièster a Girona

Ens avalen més de 30 anys d’experiència en la construcció i instal·lació de vasos de polièster utilitzant els sistemes tradicionals aplicats amb maquinària d’alta tecnologia.

Els vasos de les piscines de polièster, conegudes com a piscines de fibra, es fabriquen de forma artesanal a les nostra planta de producció a la província de Girona.

Com a fabricant de piscines de poliester a Girona, garantim una producció de primera qualitat gràcies al seguiment meticulós dels materials, com el gel coat, resina de vinilèster, resina de polièster i fibres de vidre.

CONTACTA

Producció artesanal amb alta tecnologia

El nostre objectiu és fabricar la piscina de polièster de més qualitat del mercat, per aquest motiu a Graf Pool Line, com a fabricant especialitzat en piscines de polièster a Girona, utilitzem materials d’alta resistència a la hidròlisi, com el gel-coat isoftàlic modificat amb neopentiglicol, resines de vinilèster, fibra de vidre, carcasses perimetrals i angles d’acer incrustats a l’estructura.

Estructura de la piscina de polièster Graf

Pre-instal·lació de tubs piscines prefabricades

Realitzem la instal·lació de la piscina de poliester amb tot el sistema hidràulic preinstal·lat a la fàbrica. D’aquesta manera s’evita qualsevol risc de fuites d’aigua.

A més a més estan dissenyades amb un sistema de reforços. Les piscines de polièster Graf incorporen reforços per a les escales (1) i reforços verticals, horitzontals i perimetrals (2-3-4) a tota la piscina.

Reforços de la piscina de polièster Graf

Configura la teva piscina de polièster!

Escull totes les opcions de personalització, acabats, mides, formes i els colors que més t’agradin per a crear la teva piscina de polièster ideal.

ACCEDEIX AL CONFIGURADOR Captura del configurador de piscines

Piscines de polièster