Piscines d'obra

Separador

Les piscines d’obra es caracteritzen per la seva durabilitat i fàcil manteniment. A Espai Piscines Graf utilitzem materials que ofereixen la qualitat òptima a l’hora d’instal·lar i construir la nostra piscina d’obra, perquè funcioni a la perfecció. Les piscines d’obra disposen d’una trajectòria de molts anys al mercat, la qual cosa suposa una gran experiència i una garantia addicional.

Avantatges de les piscines d’obra

  • Llibertat per escollir la forma que millor s’adapti als teus gustos o necessitats (forma, profunditat, secció). En alguns terrenys o entorns, és fonamental poder construir una forma determinada, ja sigui per a un millor aprofitament de l’espai, per necessitat o per funcions estètiques.
  • Llibertat per escollir les dimensions del vas. Encara que moltes vegades les piscines que construïm tenen dimensions molt similars, és cert que en alguns casos la llibertat d’una piscina d’obra permet construir, per exemple, una piscina llarga i estreta ideal per nedar, per exemple de 2 x 15 metres. En un sentit similar, una persona que volgués instal·lar un gran trampolí, podria demanar una profunditat superior a l’habitual.
  • Impermeabilització total, amb la màxima garantia i qualitat, i sense risc de pèrdues.
  • Es poden construir en zones de difícil accés com són patis interiors, soterranis, àtics, espais estrets i/o petits, etc.
  • Varietat d’acabaments i accessoris, tant interiors com a exteriors: dolls, cascades, focus, escales, materials de tot tipus i color…
  • Possibilitat de ser cobertes amb facilitat: persianes mecàniques, etc.
  • Les piscines d’obra són aptes per a qualsevol tipus de cloració.
Separador

Piscines d'obra

No s'ha trobat res

Sembla que no podem trobar el que esteu cercant. Potser ajudaria si feu una cerca.