Blog

Top 5: Les millors piscines del 2021

Arriba el punt de tancar l’any i ara és el moment de fer la vista enrere per veure quines han estat les millors piscines del 2021. Ha estat un any diferent, però des d’Espai Piscines hem intentat resumir en un sol article quines han estat les piscines més destacades d’entre tots els nostres clients.

Comoditat, espai, pressupost, entorn, seguretat, disseny… Hi ha molts factors que intervenen quan ens decidim per instal·lar-ne una. Els mateixos que seguim a l’hora de classificar quines piscines de dia i de nit han estat les que han marcat tendència aquest any.

Piscina amb paviment porcelànic rosa mistery

1 – Piscina de polièster GRAF TOSSA

Considerada una de les piscines particulars que marquen tendència. És, sense cap mena de dubte, una de les millors piscines del 2021. L’elegància que aconsegueix amb la seva lluentor és directament proporcional a la durabilitat que ofereix.

Concretament el model GRAF TOSSA, és una piscina fabricada amb gelcoat, resines de vinilèster i polièster reforçat amb fibra de vidre. A més, incorpora uns reforços metàl·lics perimetrals i un acabat interior amb textura de vidre de gran qualitat.

2 – Piscina a la terrassa

Un dels factors claus d’aquests últims mesos ha estat el fet de passar-nos molts dies a casa degut al confinament. I una de les solucions que més ha agradat als clients han estat les piscines a la terrassa o l’àtic.

Pot ser discreta i espectacular alhora. Li dóna un toc especial i diferent a la teva casa i guanyaràs en exclusivitat i accessibilitat.

Piscina transparent, Iluminació i vistes, Espai Piscines Graf

3 – Piscina interior

Tot i que pot tenir característiques semblants a nivell de disseny amb una a la terrassa, la piscina interior és una de les millors piscines del 2021 degut a la seva funcionalitat. Es pot gaudir de dia i de nit, a qualsevol època de l’any, i podràs afegir acabats i accessoris que li donin un toc exclusiu.

4 – El plexiglass

Ara bé, si el que es vol és aconseguir una piscina extraordinària a nivell visual, el que et recomana Espai Piscines és instal·lar-ne una amb finestres subaquàtiques realitzades en acrílic Plexiglass. Un acabat impecable i una estètica brillant que jugarà a crear un efecte visual espectacular.

Aquest material és molt moldejable, pel que podràs escollir una forma personalitzada i decidir si col·locar una sola paret, una en el fons de la piscina o, pel contrari, que rodeji tota la piscina.

5 – Piscina de polièster GRAF BANYOLES

Per últim, una altra de les millors piscines del 2021 que han marcat tendència és el model GRAF BANYOLES. Aquesta piscina de polièster destaca per l’espessor de les parets del casc de la piscina. Són uniformes en tot el vas i garanteixen que la piscina mantingui la seva forma i estanqueïtat.

A més, és un model versàtil, gràcies a la col·locació de les escales, que respecta el disseny tradicional i que té unes dimensions perfectes que s’adequa gairebé a tots els jardins.

Toca començar l’any nou amb les mateixes ganes de seguir al teu costat per ajudar-te a triar la piscina que sempre has somiat.

Per a qualsevol dubte o aclariment, restem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf