Blog

TOP 5: les piscines més espectaculars de nit

Arribar a casa després d’un llarg dia i disposar de la teva piscina per relaxar-te no té preu. Però banyar-te en una de les piscines més espectaculars de nit, encara és millor. I és un somni que es pot fer realitat.

Tenir una piscina al jardí de casa és la millor opció per gaudir de dies de festa, calor o relax amb família i amics. Però si el que vols és tenir una piscina que puguis gaudir també durant la nit, et presentem els models que més destaquen al mercat, amb una arquitectura de disseny i una comoditat espectacular.

El Plexiglas, de moda

Finistres i piscines de Plexiglas

Utilitzar les finestres subaquàtiques realitzades en acrílic Plexiglas és sinònim de tenir una de les piscines més espectaculars de nit. Si el que busques és un acabat impecable i una estètica brillant, és la teva solució perfecta.

Amb les parets d’aquest acrílic, pots connectar la piscina principal amb una altra zona, jugant amb les altures, les formes i les profunditats, i creant un efecte visual a l’abast de pocs.

Existeixen diferents tipus de finestres subaquàtiques de Plexiglas

  • Four sides: proporcionen efectes espectaculars
  • Open: les finestres estan suportades per tres costats, mentre que la part
  • superior no queda subjecta.
  • Bottom: es poden instal·lar en el fons de la piscina o sobre un soterrani per
  • il·luminar aquest espai amb llum natural.
  • Round: populars per a l’observació de natació, exercicis aquàtics o classes
  • de busseig.
  • Overflow: finestres desbordants.
  • Corba: adaptant-se a les necessitats del client.

Piscines a la terrassa

Si busques una piscina més discreta sense perdre de vista el disseny i la comoditat, pots instal·lar una piscina a la terrassa de casa teva. D’aquesta manera, donaràs un aire diferent a la teva vivenda. L’accessibilitat serà més bona i guanyaràs en exclusivitat.

Pot arribar a ser una de les piscines més espectaculars de nit si es rodeja amb un material com fusta o qualsevol altre acabat que pugui complir aquest desig.

Construcció de piscines d'acer en àtics i terrasses

Paisatge espectacular

Gaudir d’un gran paisatge al jardí pot ajudar a que la piscina que l’acompanyi coroni les vistes de la teva casa. I un dels materials que pot relacionar millor l’espectacularitat del paisatge amb el gran disseny de la piscina és el Renolit Alkorplan Xtreme Onyx.

És la primera làmina armada resistent al clor, fins i tot en condicions extremes. Aquest material és la solució idònia per a revestir-la i oferir-te una de les piscines més espectaculars de nit.

Renolit Alkorplan Xtreme Onyx

Piscina coberta

Tot i que ara s’apropi la tardor i l’hivern, el fred no és inconvenient per seguir gaudint de la piscina. El cobertor la protegeix de les glaçades de l’hivern perquè puguis seguir utilitzant-la tot i les dates.

Accessoris per piscines Graf

A més, un cobertor elimina els efectes nocius de la llum solar, evitant el creixement d’algues. Afegint un sistema de cloració salina, també, pots promoure la utilització de productes respectuosos i biodegradables pel manteniment de l’aigua i, alhora, reduir el consum de productes químics i additius.

Piscina interior

Són una de les piscines que es porten aquest any. Poden donar un toc semblant a les de terrassa, aconseguint aquell punt d’exclusivitat o accessibilitat que busques.

D’altra banda, la podràs gaudir de dia, de nit i a qualsevol època de l’any. A més, podràs escollir els accessoris i acabats que més s’adaptin al teu gust: dolls, cascades, escales, focus, led, etc.

Renolit Alkorplan Xtreme Blue Silver

Ara ja coneixes en detall quines són les piscines més espectaculars de nit. Qualsevol dubte o aclariment, estem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf