Blog

Tot el que necessites saber per a reformar la teva piscina

Cada any et passa el mateix, aixeques la persiana, mires al jardí i veus com et mira amb aquella carona que a crits et demana que cal reformar la piscina. Llavors passa setmana santa, primer avís, i no fas res. Passen els dies i arriba l’estiu, segon avís i t’adones que no has fet res.

Qui pot convidar els amics amb una piscina com la teva? Quina vergonya, de fet no ensenyes mai el jardí per evitar que la vegin, sempre la tens tapada.

Quan cal una rehabilitació

Si tens problemes amb la qualitat de l’aigua, la neteja de la piscina, tens pèrdues degudes a la làmina armada o a un problema de l’obra, o simplement vols renovar i remodelar la piscina, no dubtis, posa’t en contacte amb el nostre equip tècnic especialitzat. La feina feta durant més de 34 anys ens avala.

Entre les causes més habituals per plantejar-se una reparació o rehabilitació hi ha des de problemes estructurals del vas, a problemes estètics o problemes amb les canalitzacions i el sistema de tubs o amb el sistema de filtració.

Àmbits habituals d’actuació en la rehabilitació de piscines

Estructura: Estanqueïtat de la piscina i reparació de tubs i altres mecanismes interns relacionats amb el funcionament de la piscina. Reparació i canvis del líner i del gresite de la teva piscina. Millora de la filtració. 

Accessoris: Reparació i canvi de tot tipus d’accessoris (escales, tobogans, trampolins, etc.) 

Neteja: Sistemes de neteja integrals automatitzats. 

Accessibilitat: Implantació de sistemes per garantir l’accessibilitat a la piscina tals com escales automatitzades, disminució de la profunditat del vas, etc. 

Il·luminació: Canvi dels sistemes d’il·luminació per d’altres sistemes basats en tecnologia led de baix consum. 

Seguretat: Canvis, reparació i millora de les baranes de seguretat i accés a la piscina.

Rehabilitació amb acer

Un dels sistemes més utilitzats és la rehabilitació de la piscina utilitzant la làmina armada. En primer terme es recomana la instal·lació d’una estructura d’acer al vas de la piscina antiga que caldria reformar. 

Hi ha peces peces d’acer al carboni de màxima qualitat de diverses mides que s’adaptaran perfectament per aprofitar al màxim la forma del vas antic. Les peces d’acer al carboni tenen un primer revestiment de zinc en calent que proporciona una excel·lent capa de protecció galvànica tant en la part interior com exterior de la piscina, un segon revestiment amb làmina de clorur de polivinil adherit en calent sobre la protecció galvànica augmenta exponencialment la protecció de l’acer el qual queda protegit de tota inclemència. L’estructura es fixa amb puntals, una sèrie d’angles fitxats en els panells i al terra que permeten garantir l’anivellament i l’alineació.

Una vegada hem muntat també les escales i hem preparat el fons, ja podem recobrir-ho amb la làmina armada. 

Si cal procedirem a la reconnexió de tubs i connexió de la piscina eliminant o obviant el sistema antic. I tindrem en compte la situació de l’skimmer, la presa de fons, el netejafons, el projector, el desaigüe, la impulsió i la mànega elèctrica. Cal preparar la connexió fins al sistema de filtració.

Després passarem a col·locar la làmina armada. Utilitzen una àmplia gamma d’acabats de làmina armada per a la impermeabilització i decoració de les piscines Renolit Alkorplan, que responen als paràmetres màxims de qualitat i d’innovació.

Rehabilitació amb polièster

Una piscina prefabricada instal·lada amb un llit de grava a l’interior del vas antic pot ser una bona opció si el què busques és quelcom pràctic. Una piscina prefabricada parteix d’uns dissenys fets de manera que només has d’escollir quin és el més idoni pel què fa a l’estètica que busques i les mides del vas antic on vols col·locar la piscina nova piscina.  Com l’acer, la seva estructura garanteix una alta resistència.

Per garantir una bona piscina de polièster, recomanem utilitzar materials com el gel-coat, resines de vinilèster, entre altres. Materials que tenen una alta resistència a la hidròlisi i que permeten aconseguir la piscina de polièster de més qualitat del mercat. A més, hi ha diversos colors que es poden adaptar perfectament a les teves necessitats: blau, blau blanc, beige, blanc i gris.

Acabats finals

En qualsevol cas disposes de múltiples opcions: pedres de coronació, dolls d’aigua, tanques, etc.

Finalment amb independència de si hem escollit una rehabilitació amb una piscina d’acer o prefabricada, pots acabar l’obra sembrant gespa natural, col·locant gespa artificial o tarima. Alhora de decantar-te per un acabat o un altre tingues en compte la radiació del sol i les temperatures habituals de la que disposes.

Per què Espai Piscines Graf?

Espai Piscines Graf és una empresa especialitzada i amb àmplia experiència en la rehabilitació i reforma integral de piscines, tot garantint la professionalitat, l’eficiència i l’estètica en cada un dels nostres projectes. Els accessoris que instal·lem i els productes que utilitzem en la rehabilitació de cada piscina són de màxima qualitat i de marques reconegudes del sector. Consulta el nostre equip tècnic. T’assessorarà i orientarà sobre les millors solucions tenint en compte les darreres novetats tecnològiques, l’eficiència energètica, l’accessibilitat i la seguretat, amb la millor relació qualitat preu del mercat.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf