Blog

Vols tenir una piscina intel·ligent?

Alguna vegada t’han aparegut algues verdes, mostassa o negres a la teva piscina? Sempre té la temperatura adequada? El pH és neutre o àcid?

Una piscina intel·ligent és la que utilitza la tecnologia per funcionar així com per controlar a través del teu Smartphone quin és el seu estat.

Control de la temperatura

Un dels factors imprescindibles d’una piscina intel·ligent és el control de la temperatura. T’imagines poder conèixer en tot moment quin és la temperatura de la teva piscina?

Analitzador d'aigua Blue Connect per a piscines

És important detectar a temps una pujada o una baixada de temperatura de manera que així es pot evitar que l’aigua s’evapori durant més temps i per tant s’hagi de reomplir la piscina. O per el contrari, que necessitis escalfar-la durant més estona perquè s’ha refredat durant massa temps.

Si tens accés al control de la temperatura en tot moment, pots estalviar-te el consum d’energia per escalfar l’aigua beneficiant directament el medi ambient i la teva economia domèstica.

Monitoreig nivells de pH

Un dels valors més importants a controlar de l’aigua de la teva piscina és el nivell de pH. Es pot tenir un pH àcid, bàsic o neutre. Cal garantir el pH neutre per afavorir una aigua saludable per a la teva pell.

Gràcies a tenir una piscina intel·ligent utilitzant un analitzador com és Blue Connect d’Astral Pool, pots conèixer i monitoritzar els nivells de pH de la teva piscina. D’aquesta manera seràs capaç de corregir els nivells de pH en tot moment i de prendre les mesures necessàries en cas que el pH s’hagi de regular.

Avisos i notificacions

No podem parlar d’una piscina intel·ligent sense parlar de tecnologia. Utilitzant un analitzador digital com el Blue Connect d’Astral Pool i instal·lant al teu smartphone l’aplicació Blue Connect, rebràs notificacions i avisos en temps real. És a dir, si vols rebre avisos quan s’hagi de regular el pH o bé quan la temperatura es mogui en uns nivells que no són els adeqüats, l’aplicació t’enviarà una notificació al teu telèfon mòbil.

Piscina intel·ligent, Pantalla smartphone Blue Connect

Despreocupa’t de l’estat de la teva piscina, nosaltres ho farem per tu. Evita’t anàlisis i observacions de l’estat de la mateixa, Blue Connect ho farà per tu. Rep les notificacions en temps real i consulta-les quan tinguis temps o t’interessi.

Gràcies a tenir una piscina intel·ligent tindràs un control total de l’aigua de la teva piscina, i milloraràs notablement en comoditat i confort personal i familiar.