Blog

Quins són els millors materials sostenibles per vorejar la piscina?

Quan penses en la piscina dels teus somnis, és habitual imaginar-te dissenys espectaculars i atractius que facin potenciar la teva casa. Tanmateix, és normal, també, tenir dubtes sobre quins són els millors materials sostenibles per vorejar la piscina, la joia de la corona del jardí.

En aquest sentit, és important integrar la teva piscina en l’entorn adequat, creant una estètica i una harmonia que vagi de la mà de les teves necessitats, i cuidant en detall cada material que s’utilitzi.

Tot i això, no només has de pensar en què és més glamurós. Amb el pas dels anys, està agafant cada vegada més importància el terme sostenible. A Espai Piscines Graf, som professionals en la construcció i manteniment de piscines i, preocupats pel medi ambient, apostem per desenvolupar el nostre producte de la manera més sostenible possible.

Tens clar quina vols? D’acord, ara cal fer el següent pas: conèixer els materials sostenibles per vorejar la teva piscina. I això depèn de factors com l’estètica, la funcionalitat, la comoditat, la resistència o la seguretat, entre d’altres.

És important conèixer els materials sostenibles per vorejar la piscina

Herba natural o artificial

El més popular de tots. Es tracta d’un material que s’integra totalment a la naturalesa, regala comoditat i tranquil·litat i compleix la funció decorativa. A més, tens la possibilitat d’afegir vegetació i altres elements ornamentals que facin de la teva llar un lloc on desconnectar i gaudir amb familiars i amics.

L’estètica és un dels factors clau a tenir en compte a l’hora d’escollir quin material és el més idoni, ja que es tracta de la part més visible del seu aspecte, i és bàsic escollir si el que es busca és constituir un espai que connecti amb la vegetació i ajudi a purificar l’aire, com és el cas de l’herba natural.

Renolit Alkorplan Touch Vanity

Per una banda, cal també tenir en compte el clima que tenim, ja que l’herba natural dissipa molt bé la calor i té uns bons nivells d’absorció de la pol·lució, afavorint la disminució de la contaminació acústica. La inversió inicial és poc costosa, contribueix a l’autoregulació de l’activitat bacteriana i s’integra amb l’entorn. Així que, encara que requereixi temps i esforç, el resultat és òptim.

Pel que fa a la gespa artificial, malgrat la seva despesa econòmica inicial, aviat t’adones que, com que no requereix uns cuidats tan específics i constants, suposa un manteniment més senzill.

Preocupats per la petjada ecològica, aconsellem tenir molt en compte l’herba natural si el que es vol és fer un primer pas cap a una piscina sostenible.

Paviment de microciment

Un altre factor important a l’hora de la tria del material apropiat per la teva piscina, és la comoditat. Per tal de mantenir impecable la piscina, és bo posar una bora i amb el micrcociment serà molt més agradable netejar-ho amb un simple cop de mànega. Un tipus d’acabat net, ràpid i fàcil. Un dels materials sostenibles per vorejar la piscina que més ens agrada.

A més, un altre aspecte a tenir en compte al parlar de paviments és l’estètica. Es tracta d’un material de moda i amb aquest revestiment, l’acabat és fi, llis i elegant. A Espai Piscines tenim una àmplia gamma d’acabats, molt duradors, que es poden ajustar a les teves necessitats.

El microciment és un dels materials sostenibles per vorejar la piscina més elegants

Paviment de fusta

La decisió d’incorporar un paviment de fusta també dependrà del clima que existeixi allà on visquis. La fusta és un material que es pot adaptar a la gran majoria de situacions climatològiques: dóna un toc més càlid i, amb un bon tractament, aguanta a la perfecció climes més plujosos.

Els paviments de fusta mantenen l’estètica, són funcionals i donen la seguretat necessària reduint el risc de relliscades i/o caigudes que es puguin produir.

Renolit Alkorplan Touch Elegance

Ja t’hem aconsellat els materials sostenibles per vorejar la piscina i alguns factors importants a tenir en compte per aquesta tria. Per a qualsevol dubte o aclariment, estem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf